Best Western Måløy Hotell

666768
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Firmaavtale med BEST WESTERN Måløy Hotell

Ønsker du informasjon angående en firmaavtale med hotellet, ring 57 84 94 00 eller send en e-mail tilmaloy@bestwestern.no

Vi ligger sentralt på Måløy, nær alle bedriftene i Vågsøy, med hyggelig og hjelpsomt personale! Vi har 24-timers bemanning og gratis kveldsmat.
Våre gjester sier vi har gode senger, så velkommen til en god natts søvn hos oss!

Firmaavtale

Med over 4 000 hoteller i mer enn 80 land er BEST WESTERN representert på de fleste forretningsdestinasjoner verden over. I Norge har vi hoteller i de største byene, fra Stavanger i sør til Svolvær i nord. Vi har hoteller ved sjø, fjell og fjord hvor det blant annet er svært populært å dra på firmaturer eller ta ut oppsparte bonuspoeng og frinetter. Alle hotellene er privateide og -drevne. Alle er unike og har sitt eget særpreg. Velger du å bo på et BEST WESTERN hotell vil du aldri bo på to like hoteller.

Enkel og effektiv booking
1. Reserver ditt rom på nettet. Hvert firma får tildelt sitt eget firmaavtale ID (Corporate ID). Enkelt, rask og alltid tilgjengelig når det passer deg. Via vår internettbooking, kan du også rask sammenlikne deg med dagens beste pris.
2. Sentralt bookingkontor 800 11 624. Bookingkontoret har oversikten over alle våre 4 000 hoteller og kan gi deg et raskt overblikk.  
3. Booking via reisebyrå. Vi laster firmaavtaleprisene deres slik at reisebyrået har tilgang til dem. 

Med bonuskortet Best Western Rewards kan du samle og benytte bonuspoeng på kjedens hoteller verden over.

FIRMAAVTALER SOM PASSER DEG
Basert på behov, tilbyr Best Western ulike typer firmaavtaler:
Firmaavtale i Norge    
Firmaavtale for hele verden

Yrkesreisende

Reiser du mye i jobben din?

Da er det godt å vite at du kan sove trygt og godt og få kveldsmat og sunn frokost når du kommer.
Vi har selvklart BEST WESTERN Rewards for de som reiser mye.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

maloy@bestwestern.no

Konferanse

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet.
Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, derfor er det ofte opplevelsene utenfor konferanserommet som avgjør valget.

Les mer om konferanse med Best Western her

Best Western Rewards

BEST Rewards Program er navnet på lojalitetsprogrammet vårt. Som medlem i denne klubben får du poeng på overnattinger samt øvrig forbruk. Du oppnår også flere fordeler og rabatter ved å være medlem i klubben. 
Medlemskapet er gratis. Bli medlem i dag og start oppsparing av poeng allerede fra ditt første opphold.

Les mer om Best Western Rewards

Travel card

Travel Card er et forhåndsbetalt kort som man kan laste opp med units eller penger. Kortet kan brukes på et Best Western hotell, over hele verden, til å betale rom og restauranter som er drevet av Best Western hotellet. 
Hvorfor ikke gi de ansatte et slikt kort på reisen? Kan også brukes som en påskjønnelse til ansatte. 

Les mer om Best Western Travel Card
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse